Hoian BBQ- restaurant vietnamién

VIETNAMESE CUISINE

MENU

Traditional dishes

Our menu, made up exclusively of Vietnamese dishes, offers traditional options such as Tonkinese Phò soup, Vietnamese pancakes, Bánh Xèo, eaten mainly with salad and Thjt Kho caramelised pork, which is also very popular.

  • Starters

    1.Chả giò chay (3 pcs) – CHF 12.–

    Rouleaux de printemps végétariens

    Vegetarian Vietnamese spring rolls


    2.Chả giò thịt – Nem (3 pcs) – CHF 13.–

    Rouleaux de printemps au porc

    Vietnamese pork spring rolls


    3.

    Chả giò cua (3 pcs) – CHF 15.–

    Rouleaux printemps aux crabes

    Vietnamese crab spring rolls


    4.

    Tôm lăn cốm (3 pcs) – CHF 14.–

    Crevettes croustillantes couchées aux flocons de riz vert

    Crispy prawns coated with green rice


    6.

    Bánh xèo (1 pc) – CHF 15.–


    Crêpe vietnamienne poêlée au soja, crevettes et porc

    Vietnamese pancakes with bean sprouts, prawns and pork


    7.

    Gỏi cuốn tôm (2 pcs) – CHF 12.–

    Rouleaux d’été aux crevettes

    Vietnamese prawn summer rolls



    8.

    Bánh cuốn thịt bằm chả lụa (3 pcs) – CHF 13.–

    Crêpes de riz au porc haché à la vapeur

    Steamed rice rolls with minced pork



    9.

    Bánh bèo (5 pcs) – CHF 12.–

    Gâteaux de riz aux crevettes hachées à la vapeur

    Steamed rice cakes with minced prawns


    10.

    Bánh bột lọc (5 pcs) – CHF 13.–

    Raviolis de tapioca aux crevettes et au porc.

    Vietnamese prawn and pork tapioca dumplings


    11.

    Hoi An sharing platter (10 pcs) – CHF 25.–

    2 vegetable spring rolls, 2 pork spring rolls, 2 rice cakes, 2 tapioca dumplings, 2 battered prawns

  • Soups

    21.

    Súp măng tây cua – CHF 12.–

    Potage d’asperge au crabe

    Asparagus and crab soup


    24.

    Súp Tom Yum – CHF 12.–

    Potage de crevettes à la citronnelle

    Tom Yum (hot and sour) lemongrass and prawn soup

  • Salad garden

    31.

    Gỏi bò tái chanh – CHF 20.–

    Salade de bœuf à la citronnelle, cacahuète

    Beef salad with lemongrass and peanut


    32.

    Gỏi ngó sen tôm (hoặc) gà – CHF 20.–

    Salade de tiges de lotus aux crevettes (ou au poulet), cacahuète

    Lotus stem salad with prawns (or chicken) and peanut


    34.

    Gỏi đu đủ Việt Nam – CHF 15.–

    Salade de papaye verte et crudités mode Vietnamienne, cacahuète

    Vietnamese-style green papaya salad with peanut


    35.

    Gỏi đu đủ tôm (hoặc) gà – CHF 20.–

    Salade de papaye verte aux crevettes (ou) au poulet, cacahuète

    Green papaya salad with prawns (or chicken) and peanut

  • Rice pasta or fried noodles

    41.

    Mì xào chay – CHF 22.–

    Nouilles sautées aux légumes

    Stir-fried noodles with vegetables



    42.

    Bún gạo xào thập cẩm tôm thịt – CHF 28.–

    Nouilles de riz sautées aux légumes, porc et crevettes

    Rice noodles stir fried with prawns, pork and vegetables

     


    43.

    Mì xào thập cẩm hải sản – CHF 28.–

    Nouilles sautées aux légumes et aux fruits de mer

    Stir-fried noodles with seafood and vegetables



    44.

    Phở xào bò – CHF 28.–

    Pâtes de riz sautées au boeuf

    Stir-fried rice noodles with beef



    45.

    Mì xào giòn – CHF 30.–

    Nouilles croustillantes aux légumes et aux fruits de mer

    Vietnamese crispy egg noodles with seafood and vegetables

  • Hoi An delights

    51.

    Bún chả giò chay – CHF 25.–

    Vermicelles en salades aux rouleaux printemps, cacahuète

    Vietnamese vermicelli with vegetarian spring rolls and peanut


    52.

    Bún thịt nướng chả giò – CHF 26.–

    Vermicelles en salades au porc grillé et rouleau de printemps, cacahuete

    Vietnamese vermicelli with BBQ pork, spring rolls and peanut


    53.

    Bún bò – CHF 27.–

    Vermicelles en salades au boeuf sauté à la citronnelle, cacahuete

    Vietnamese vermicelli with stir-fried beef, lemongrass and peanut


    54.

    Bún tôm nướng – CHF 25.–

    Vermicelles en salades aux crevettes grillées

    Vietnamese vermicelli with grilled prawns


    55.

    Phở bò – CHF 25.–

    Soupe Tonkinoise au bœuf et pâtes de riz

    Tonkinese beef and rice noodle soup


    57.

    Bún bò Huế – CHF 25.–

    Soupe épicée de pâtes de riz, au bœuf (ou avec du porc) de Huê

    Huế-style spicy beef (or pork) and rice noodle soup


    58.

    Hủ tiếu – CHF 25.–

    Soupe de pâtes de riz avec crevettes et porc

    Saigon-style rice noodle soup with pork and prawns


    61.

    Cá diêu hồng nướng – CHF 30.–

    Poisson tilapia rouge grillé, cacahuète

    Grilled red tilapia with peanut


    62.

    Bò lá lốt – CHF 32.–

    Fricadelles de bœuf aux feuilles de ‘Piper Lalot’, cacahuète

    Beef wrapped in Piper lolot leaves with peanut


    63.

    Tôm nướng – CHF 31.–

    Crevettes entières grillées, cacahuète

    Grilled prawns with peanut


    64.

    Vịt quay – CHF 30.–

    Canard laqué, cacahuète

    Crispy roast duck with peanut


    65.

    Heo quay – CHF 32.–

    Porc laqué, croustillant, cacahuète

    Crispy roast pork with peanut


    66.

    Chạo tôm – CHF 30.–

    Quenelles de crevettes sur canne à sucre, cacahuète

    Grilled prawn paste on sugar cane sticks with peanut


    67.

    Heo nướng ngũ vị hương – CHF 30.–

    Porc grillé aux 5 épices, cacahuète

    Five-spice grilled pork with peanut


    68.

    Bò nướng xả – CHF 32.–

    Bœuf grillé à la citronnelle, cacahuète

    Grilled beef with lemongrass and peanut


    69.

    Nem nướng – CHF 30.–

    Pâté de porc grillé, cacahuète

    Grilled pork sausage skewers with peanut

  • Gà – Chicken

    81.

    Gà xào xả ớt – CHF 27.–

    Poulet sauté à la citronnelle et au piment

    Stir-fried chicken with lemongrass and chilli


    82.

    Gà xào gừng – CHF 27.–

    Poulet sauté au gingembre

    Stir-fried chicken with ginger


    83.

    Gà sốt cam chua ngọt – CHF 27.–

    Poulet sauté à l’orange aigre-doux

    Stir-fried chicken in a sweet and sour orange sauce


    84.

    Gà xào lá quế – CHF 27.–

    Poulet sauté au basilic

    Stir-fried chicken with Vietnamese basil leaves

  • Heo – Porc

    91.

    Heo kho xả ớt – CHF 27.–

    Porc caramélisé au piment et à la citronnelle

    Caramelised pork with chilli and lemongrass


    93.

    Heo kho gừng – CHF 27.–

    Porc à l’étuvée au gingembre caramelisé

    Braised pork with caramelised ginger


    94.

    Heo kho trứng – CHF 27.–

    Porc au caramel et aux oeufs mijoté dans du jus de coco

    Vietnamese caramelised pork and egg simmered in coconut water

  • Bò- Beef

    100.

    Bò xào xả ớt – CHF 30.–

    Boeuf sauté à la citronnelle et au piment

    Stir-fried beef with lemongrass and chilli


    101.

    Bò xào lá quế – CHF 30.–

    Boeuf sauté au basilic

    Stir-fried beef with Vietnamese basil leaves


    102.

    Bò xào mắm ruốc xả ớt – CHF 30.–

    Boeuf sauté à la sauce paysanne (sauce de crevettes fermentées, piment et citronnelle)

    Stir-fried beef with Vietnamese sauce

    (fermented prawn paste, chilli and lemongrass)


    103.

    Bò xào saté – CHF 30.–

    Boeuf sauté au saté

    Stir-fried beef with satay sauce


    104.

    Bò xào tiêu xanh – CHF 30.–

    Boeuf sauté au poivre vert

    Stir-fried beef with green pepper

  • Tôm – Shrimps

    111.

    Tôm xào tỏi – CHF 28.–

    Crevettes sautées à l’ail

    Stir-fried prawns with garlic


    112.

    Tôm sốt me chua ngọt – CHF 28.–

    Crevettes sautées à la sauce tamarin

    Stir-fried prawns in a sweet and sour tamarind sauce


    114.

    Tôm kho tàu – CHF 28.–

    Crevettes caramélisées à la saïgonnaise

    Saigon-style caramelised prawns


    115.

    Tôm cà ri đỏ – CHF 28.–

    Crevettes au curry rouge

    Prawn red curry

  • Muc-Squid

    121.

    Mực xào tỏi – CHF 26.–

    Calamar sautés à l’ail

    Stir-fried squid with garlic


    124.

    Mực xào gừng – CHF 26.–

    Calamar sautés au gingembre

    Stir-fried squid with ginger

  • Cá – Fish

    131.

    Cá nướng xả ớt – CHF 31.–

    Poisson grillé à la citronnelle et au piment

    Grilled fish with lemongrass and chilli


    134.

    Cá Hồi kho tộ – CHF 29.–

    marmite de saumon caramélisé à la Saigonnaisne.

    Saigon-style braised salmon stew

  • Vit – Duck

    141.

    Vịt sốt cam – CHF 29.–

    Canard à la sauce orange

    Duck breast in orange sauce


    142.

    Vịt nướng mẻ – CHF 29.–

    Canard laqué à la sauce riz fermenté

    Crispy duck breast in Vietnamese fermented rice paste sauce


    143.

    Vịt rôti ngũ vị hương – CHF 29.–

    Canard rôti aux 5 épices

    Five-spice roast duck


    144.

    Vịt kho gừng – CHF 29.–

    Canard caramelisé au gingembre

    Caramelised duck with ginger


    145.

    Vịt sốt me chua ngọt – CHF 29.–

    Canard à la sauce tamarin aigre-doux

    Duck in a sweet and sour tamarind sauce

  • Món Chay Vegetarian

    151.

    Rau củ xào thập cẩm – CHF 23.–

    Légumes exotiques sautés

    Mixed stir-fried vegetables


    152.

    Cải thìa xào đậu hủ – CHF 23.–

    Bok Choi sauté au tofu

    Stir-fried bok choy and tofu


    153.

    Đậu hủ chiên xả ớt – CHF 25.–

    Tofu grillé à la citronnelle et eu piment

    Stir-fried tofu with lemongrass and chilli


    154.

    Đậu hủ kho cà ri cay – CHF 25.–

    Marmite de tofu au curry piquant

    Tofu stew in hot curry sauce


    155.

    Rau muống xào tỏi – CHF 23.–

    Liserons d’eau sautés à l’ail

    Stir-fried water spinach with garlic

  • Sides

    200.

    Steamed plain rice – CHF 3.–


    300.

    Cantonese vegetable fried rice – CHF 5.–


    400.

    Noodles with vegetables – CHF 5.–


    500.


    Portion of chips – CHF 6.–

  • Dessert

    161.

    Chè chuối nước cốt dừa – CHF 8.–

    Banana with coconut milk and tapioca pearls


    165.

    Chè đậu trắng – CHF 8.–

    Vietnamese white bean and coconut milk pudding


    166.

    Chuối nướng nước cốt dừa – CHF 10.–

    Grilled banana with coconut milk

Hoian BBQ
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